Android ve diğer mobil cihazlar için Uzak masaüstü – part 7

Konferans yazılım

Tipik olarak, yönlendiriciler birden fazla statik port yönlendirme oluşturmanıza olanak sağlar. Aynı sanal sunucu üzerinde olduğunu, birkaç noktalarını açmak veya farklı IP adresleri ile birden çok sanal sunucu oluşturabilirsiniz.Çevrimiçi toplantı çözümü Statik port yönlendirme, birden fazla IP adresleri için bir bağlantı noktası iletemez Ancak, bir liman sadece bir IP adresine sahip olabilir.

Android ve diğer mobil cihazlar için Uzak masaüstü - part 7

Router ayarları erişmek için ağ yöneticisinin izni olmadan, şirket ağına gelince mümkün değildir ve hiç kimse sistem yöneticisi yapmayacağım açıktır unutmayın.

Ekran paylaşım araçları

Bunlar yönlendiriciler tarafından korunmaktadır Internet üzerinden iki bilgisayar arasında bağlantı karmaşıklığına rağmen, onları uzaktan Internet üzerinden bilgisayarınıza erişmesine izin yazılım araçları vardır. Bu tip tüm programlar iki olası senaryo kullanın: ya bilgisayar arasında doğrudan bağlantı kurmak ya da iki bilgisayar etkileşimi tekrarlayıcı olarak hareket eden bir proxy sunucu üzerinden bağlanmak ve nedeni NAT sınırlamaları atlamasına olanak veren başlatıcı bağlantının kendisini iç ağdaki uzak bilgisayar görünür. Bilgisayarlar arasında doğrudan bir bağlantı kurma durumunda yüksek hızda iletişim kanalı üretilen, ancak böyle bir kararın eksiklikleri ağ donanımları yapılandırmak ve bir doğrudan bağlantı her zaman mümkün değildir kurmaya ihtiyacı vardır. Eğer düşük hızlı kanal ve bilgisayar artışları arasında başarılı bir bağlantı olasılığını oluşturulan bilgisayar arasında bir proxy sunucu kullanıyorsanız. Bir kural olarak, proxy sunucu kullanımı – bir servis ücreti ve her ay bunun için ödemek zorunda.

Sonra, aynı yerel ağının bir parçası olarak ya da internet üzerinden Uzaktan Kumanda sdkof bilgisayarlar için tasarlanmış bir program düşünün. Biz Windows işletim sistemleri ile uyumlu olan bu programları düşünün unutmayın.

 

アンドロイドやその他のモバイルデバイス用のリモートデスクトップ – 第5部

会議ソリューション

ソースの* IPアドレス – 64.233.183.104;

*ソースポート – 80;

VNCツール

受信者の* IPアドレス – 192.168.0.1;

アンドロイドやその他のモバイルデバイス用のリモートデスクトップ - 第5部のリモートデスクトップクライアント

*宛先ポート – 1251;

アンドロイドやその他のモバイルデバイス用のリモートデスクトップ - 第5部のVNCツールを

*プロトコル – TCP。

リモートデスクトップクライアント

ポートマッピングテーブルが準拠されていない場合は、その後、着信パケットは拒否され、接続が切断されます。

ネットワーク内の任意のPCは、ルータの外部IPアドレスとポートを使用してグローバルネットワークにデータを送信することができます。 割り当てられたセッションのポートとして内部ネットワークと同じIPアドレスで外からは見えません。

ただし、ルータでは、この交換は、ネットワーク内のコンピュータによって開始されている場合にのみ、コンピュータ、内部ネットワークと外部ネットワーク間でデータを共有することができます。 ネットワーク外のコンピュータが自発的にネットワーク内のコンピュータにアクセスしようとすると、ルータにそのような接続は拒否されます。 なぜ小さいからです ビジネスのリモートアクセス そう簡単ではありません、ルータによって保護された内部ネットワークにあるコンピュータに接続します。 同時に、この技術は、インターネットからLAN内のコンピュータへのアクセスの問題を解決することができますが存在します。

インターネットからアクセス可能なネットワーク内のコンピュータを作るためには、ルータ上の特定の設定を行う、つまり、いわゆる非武装地帯を整理し、目的のコンピュータを追加するか、または上の静的ポートフォワーディングを実現するために必要ルータ(ポートフォワーディング、ポートマッピング)。

非武装地帯(DMZゾーン)は – NATの制限を回避する方法です。 ゾーン、DMZ内に位置してローカルネットワーク内のコンピュータが、それはプロトコルNATに透明になります。 実際には、これはネットワーク内のコンピュータがファイアウォールの前に事実上であることを意味します。 PCの場合は、DMZゾーンに位置し、外部から内部ネットワークへのデータ転送を整理することができつの内部IPアドレスへのすべてのポートをリダイレクトすることです。

Remote Desktop för Android och andra mobila enheter – del 4

Remote Desktop för Android och andra mobila enheter - del 4 vnc pris

Windows Remote desktop

* Källa Port – 3210;

Remote Desktop för Android och andra mobila enheter - Del 4 fönster fjärråtkomst

* IP-adressen för mottagaren – 64.233.183.104;

avlägsna möte mjukvara

* Destination port – 80;

* Protokoll – TCP.

Den omvandlade paketet vidarebefordras till ett externt nätverk, och slutligen faller till en specificerad servern.

Windows Remote desktop

Efter att ha fått paketet, kommer servern sända svar paket till den externa IP-adress och port för enheten NAT (router), pekar på källan av sina egna områden IP-adress och port (Fig. 2). I ovanstående exempel kommer svarspaketet från servern innehålla följande information i huvudet:

Den omvandlade paketet vidarebefordras till ett externt nätverk, och slutligen faller till en specificerad servern.

Efter att ha fått paketet, kommer servern sända svar paket till den externa IP-adress och port för enheten NAT (router), pekar på källan av sina egna områden IP-adress och port (Fig. 2). I ovanstående exempel kommer svarspaketet från servern innehålla följande information i huvudet:

* IP-adressen för källan – 64.233.183.104;

* Källa Port – 80;

* IP-adressen för mottagaren – 195.2.91.103;

* Destination port – 3210;

* Protokoll – TCP.

Routern tar emot paketen från servern och analyserar deras innehåll baserat på dess port mapping bord. Om tabellen kommer att finnas en port mapping som källan IP-adress, källport, destination port och nätverket protokollet för det inkommande paketet matchar IP-adressen för fjärrvärden, fjärr-port och det nätverksprotokoll som anges i kartläggningen hamnar utför routern den omvända transformationen: byt den externa IP-adress och externa hamn i fälten i paketets destination IP-adress och intern port för klienten inom nätverket. Således är det paket som överförs till det interna nätverket, för ovanstående exempel skulle ha följande egenskaper: