Conferencing ohjelmisto – osa 4

Remote Desktop-palvelin

Tietokoneiden kautta ulkoinen reititin Ammyy etätyöpöydältä viewer

Ammyy etätyöpöydän katsojan Admin voit järjestää yhteyden etätietokoneeseen, olipa kyse sitten lähiverkossa takana NAT tai oma IP-osoite, ja se ei tarvitse asetukset reitittimeen.Konferenssin ohjelma

Conferencing ohjelmisto - osa 4

Jos molemmat tietokoneet ovat julkisia IP-osoitteita tai isäntiä ovat samassa LAN-yhteys on mahdollinen suoraan IP-osoitteen.

Remote Desktop-palvelin

Jos toinen tai molemmat tietokoneissa ei ole ulkoisista IP-osoitteista, tai ovat eri lähiverkkoja taakse NAT-yhteyden käyttöön julkisen yrityksen välityspalvelimia Ammyy Remote Desktop Viewer, komissio toimii toistimen ja sallimalla ohittaa NAT.

Perusperiaatteena käytetään NAT traversal Ammyy Remote Desktop Viewer Admin on, että reititin liittää yleiseen Ammyy Remote Desktop katsoja, tietokone LAN takana NAT-reititin, joka on aloittanut istunnon. Tämä tapahtuu, kun käynnissä ohjelma tai napsauttamalla "Suorita" client-side-ohjelmisto. Voit yrittää kytkeä, lataa ja suorita ohjelma Ammyy etätyöpöydän katseluohjelma Admin.

Ensimmäistä kertaa, tietokone annetaan yksilöllinen tunnusnumero WAN Ammyy Etäkäyttöistuntoa katsoja – Hardware ID, joka syntyy suhteessa tietokonelaitteiston ja ei muuta kun suoritat ohjelman.

Kun yhteys reitittimeen Ammyy Etäkäyttöistuntoa katsojaa yhteyden etätietokoneesta tai menettelyt suoritetaan vertaamalla ID tietokoneiden IP-osoitteet ja lähtö-ja määränpään.

Esimerkiksi tietokoneen ulkoinen IP-osoite yhteyden tietokoneisiin takana NAT-reititin LAN. Menettely, jolla perustetaan pienyritysten etäkäyttö Istuntokauden on seuraava:

1. On tietokoneen IP 192.168.0.1 Ammyy etätyöpöydältä katsoja Admin käynnistyy automaattisesti lähetti yhteyden julkiseen Ammyy Remote Desktop katsoja reitittimien kautta sisäinen NAT-reititin. Määritteet lähetti datapaketin kuviossa 3 on esitetty.

Leave a comment