Remote access tools

Remote access tools

Toegang op afstand kit

 

Beveiliging Ammyy remote desktop viewer Admin

Veiligheid is een belangrijke factor bij het kiezen van software voor kleine bedrijven toegang op afstand.Ammyy remote desktop viewer Company maakt gebruik van geavanceerde technologie in data-encryptie, om u een stabiele en veilige toepassing voor het besturen van remote desktop.pc toegang op afstand

Toegang op afstand kit

Ammyy remote desktop viewer Admin – het is het vertrouwen in de vertrouwelijkheid van gegevens via het internet.

Hybride encryptie-algoritme (AES + RSA)

Tijdens de sessie, de computer op afstand besturen Ammyy remote desktop viewer verstuurt Admin alle gegevens, inclusief schermafbeeldingen, cursor, keyboard signalen, alleen bestanden op een veilige manner.Data bescherming kan niet worden uitgeschakeld.

Encryptie van alle verzonden gegevens

Bij het overzetten van gegevens naar Ammyy remote desktop viewer Admin hybride encryptie algoritme AES normen, goedgekeurd door de Amerikaanse regering en schityuschimsya meest betrouwbare standaard voor encryptie en RSA, een veel gebruikte, niet alleen voor encryptie en digitale handtekeningen.

In het geval van onderschepping van gegevens niemand, ook onze medewerkers, zal niet in staat ze te ontcijferen!

Flexibele aanpassing van de authenticatie

In Ammyy remote desktop viewer Admin geïmplementeerd sterke authenticatie-algoritme. Verbinding maken met Remote Desktop kan een wachtwoord of ID aan de hardware, die niet kunnen worden gesimuleerd of faked.To verbinding te maken met de Remote Desktop te zijn, moet de operator weten het unieke nummer (ID) Client.Without de toestemming van de opdrachtgever in om een kleine bedrijven toegang op afstand sessie is onmogelijk.

De cliënt kan machtigingen instellen voor elke operator. In Ammyy remote desktop viewer Admin biedt operators de mogelijkheid om verbinding met een ID met een wachtwoord.

 

 

Leave a comment