Ekstern skærm deling – del 2

Ekstern skærm deling - del 2

Forretning fjernadgang

Voice chat

Med et headset og mikrofon, kan du nemt kommunikere med din partner, er placeret på fjerncomputeren. Denne funktion er også uundværlig i udførelsen af on-line konferencer og virtuelle klasser.skærmdeling værktøjer

Ekstern skærm deling - del 2

Arbejder med Firewall installeret

At arbejde Ammyy remote desktop viewer Admin kræver ikke rigtige IP-adresse og portindstillinger. Ansøgningen også gennemsigtig for alle kendte firewalls (firewall). Ingen grund til at konfigurere Firewall eller VPN-forbindelse og dermed skabe et "hul" i dit netværk. Ammyy remote desktop viewer Admin kræver ingen ekstra hardware eller software, og adgang til computere bag en NAT uden port forwarding udføres (portoverførsel).

Forretning fjernadgang

Powered by HTTPS proxy

File Manager

Ammyy remote desktop viewer Admin giver dig mulighed for at kopiere filer og mapper på op til 140Tbmezhdu fjernbetjening computers.In tilfælde af frakobling kan spoles filer. Ammyy remote desktop viewer Admin giver dig mulighed for at arbejde med filer og mapper på den lokale computer og fjerncomputeren: oprette og slette filer og mapper, flytte, omdøbe de eksisterende filer og mapper.

Fuldt kompatibel med Microsoft Windows

Ammyy remote desktop viewer Admin er fuldt kompatibelt med operativsystemer:

– Windows 2000/XP/Vista/7

– Windows Server 2000/2003/2008

– 32-bit og 64-bit

Konkurrencedygtig pris

Virksomheden Ammyy Remote Desktop beskueren smidig prisfastsættelse. Valg Ammy Admin, sørg for at få den mest effektive produkt til en konkurrencedygtig pris.

Leave a comment