VNC til pc – del 3

Eksterne supportværktøjer

For at forhindre uautoriseret adgang fra pc'en Host-modulet konfiguration program kan tildele en adgangskode for at få adgang til styret computeren, skal du indstille muligheden for at anmode om tilladelse til at etablere en forbindelse, giver fuld adgang til din pc eller bare se og konfigurere et filter IP-adresser, som får lov til at få adgang til pc'en (kun for direkte tilslutning mode).VNC til PC

VNC til pc - del 3

Blandt andre interessante funktioner i programmet – kryptering for fjernstyring af pc'er. Således er alle data krypteret med en algoritme RC4 (128-bit nøgle), og for brugergodkendelse algoritme bruges CHAP.

Eksterne supportværktøjer

Programmet understøtter brugen af en fælles udklipsholderen mellem den styrede computer og PC, hvorfra du styrer. Desuden er det muligt at udveksle filer mellem computere.

VNC til pc - del 3

Bemærk, at i nogle tilfælde for at opnå Small Business fjernadgang til din computer via internettet kræver en detaljeret konfiguration af firewalls og routere, så vi ville ikke hævde, at programmet nemt kan "bryder igennem" alle firewalls og routere.

Faktisk er problemet med forbindelsen mellem computere via internettet næsten altid forekommer, når en styret computer er placeret i det lokale netværk beskyttet af en router og styrecomputeren befinder sig, eller på Internettet eller andet netværk. For at løse dette problem i brugerens Programmet anbefales at konfigurere routeren port forwarding. Og hvis det interne netværk er beskyttet af en router, der er flere computere, der skal forvaltes eksternt, så routeren skal gennemføre funktion af den statiske port forwarding for hver af de administrerede computere, og Host-modul konfiguration på hver computer til at indstille en unik portnummer, der bruges af programmet. Anyplace Styr brugerdefineret VNC remote desktom software software bruger TCP-protokollen, mens de to havne. Standard porten er 5279 (base havn) og 4279 (den port, der bruges til fildeling).

Som et eksempel, overveje tilfælde, hvor det interne netværk er beskyttet af en router, der er tre computere med installeret Host-moduler, du vil styre, og kontrol computer med installeret modulet er placeret på internettet.

Leave a comment