Klienten Fjernskrivebord

Fjernbetjening SDK

Radmin 3,0

Platforme: Windows 98/Me/NT/2000/2003/XP/Vista

Kontoret for LAN:

Klienten Fjernskrivebord remote desktop android

Radmin 3,0 – er en temmelig velkendt software til fjernadministration.brugerdefineret remote desktop Udbredt i Rusland, var det primært på grund af russisk-sproget interface.

Programmet Radmin 3,0 består af to dele: server og klient. Serveren side (Radmin Server 3,0) installeret på din computer, du vil have adgang til fjernadgang og klienten (Radmin Viewer 3,0) – på den computer, hvorfra kontrollen (fig. 9.

Remote desktop pc

Radmin arbejder i krypterede tilstand data, hvor alle de indberettede data, skærmbilleder, flytte markøren og tastatur signaler er krypteret i henhold til standard AES. Den hemmelige nøgle er tilfældigt genereret for hver forbindelse. For brugergodkendelse Radmin kan bruge enten Windows-sikkerhed med understøttelse af Active Directory (Active Directory) og protokollen Kerberos, eller sin egen Radmin sikkerhed med individuelle rettigheder til adgang for hver bruger og sikker godkendelse for login og adgangskode. Hertil kommer, begrænse IP-filter borde adgang til bestemte værter og subnet.

Radmin 3,0 software giver dig mulighed for at administrere flere fjerncomputere. Det understøtter også flere samtidige forbindelser til en ekstern computer, skærm, der giver dig mulighed for at overvåge en ekstern pc-skærm samtidig fra flere computere.

Ud over at give adgang til fjerncomputerens desktop software Radmin 3,0 har en indbygget funktioner som tekst chat, voice chat og funktionen for at sende en enkelt besked. Desuden giver det dig at kopiere filer fra en computer til en anden (fig. 10). Interfacet tilstand ligner fildeling interface, Explorer Windows, som forenkler udviklingen af programmet. Har en funktion "Fortsæt" filer, der er, i tilfælde af netværksfejl, kan du fortsætte med at overføre fra det point of failure, ikke fra begyndelsen.

En anden nyttig funktion af Radmin er, at du kan oprette forbindelse til en fjerncomputer i Telnet. Dette giver mulighed for overførsel af tekst kommandoer til en ekstern computer via kommandolinjen i form af indgående og udgående strømme. Denne funktion giver dig mulighed for at arbejde på en fjerncomputer uden at forstyrre den bruger, der kører efter ham – er næsten terminal adgang, kun et begrænset kommandolinje-mode.

Leave a comment